“Αν δεν έχει ο λαός ψωμί, ας φάει παντεσπάνι”.
Μια φημισμένη φράση που έμελλε να αλλάξει μια για πάντα την ιστορία.. Σκεπτόμενη την πιο αμφιλεγόμενη γυναίκα της Γαλλικής επανάστασης, άρπαξε τη γάτα της και ανέβηκε γρήγορα τα σκαλιά του σπιτιού για να γράψει την νέα συνταγή που είχε μόλις συλλάβει το μυαλό της.
Έτσι σε μια τόση δα στιγμή δημιουργήθηκε το Antoinette. Κρεμώδης βανίλια απλώνεται ανάλαφρα πάνω σε μια φανταστική, ξεροψημένη βάφλα για να συνθέσει τη βάση του απόλυτου επιδόρπιου.
Παράλληλα γενναίες δόσεις φιστικοβούτυρου κάνουν την εμφάνιση τους και μπερδεύονται μέσα σε μία θύελλα αρωματικής μόκας για να απογειώσουν αυτόν τον γλυκό συνδυασμό.
Μια ωδή στην γαλλική ζαχαροπλαστική!
Για 3mg νικοτίνης χρειάζεστε:
20ml νικοτινούχας βάσης 20mg και 65ml μηδενικής βάσης
Για 6mg νικοτίνης χρειάζεστε:
35ml νικοτινούχας βάσης 20 mg και 60ml μηδενικής βάσης
Για 9mg νικοτίνης χρειάζεστε:
50ml νικοτινούχας βάσης 20mg και 45ml μηδενικής βάσης
Για 12mg νικοτίνης χρειάζεστε:
70ml νικοτινούχας βάσης 20mg και 25ml μηδενικής βάσης